viamap cases

I Viamap leverer vi smarte kortløsninger til en lang række virksomheder og organisationer fra mange forskellige brancher. Se her eksempler på, hvordan andre har brugt Viamap:

propstep kort

Propstep

Propstep er en portal, der giver brugerne et overblik over nybyggeri og projektboliger over hele landet. Portalen har skiftet fra Google Maps til en kortløsning fra danske Viamap. På kortet kan brugerne se, hvor der er nyt byggeri og klikke sig ind på hvert enkelt emne og finde en række forskellige oplysninger om boligen.

Danbolig kortløsning

Danbolig

Danbolig er en dansk ejendomsmæglerkæde, der blev stiftet i 1989. Ejendomsmæglerkæde består af omkring 150 butikker. Alle mæglere er selvstændige og lokale. På Danboligs website er der implementeret en avanceret Viamap løsning skræddersyet til deres website og design – med blandt andet baggrundskort, API, POI og gadefoto.

Jobindex kortløsning

Jobindex

Med 850.000 brugere om måneden, er Jobindex Danmarks største jobside. Den geografiske placering af jobansøgeres næste arbejdsplads, kan have uhyre stor betydning. Det ved man godt hos Jobindex, og derfor kan virksomheden vælge at vise deres placering på et Baggrundskort fra Viamap – til orienterende glæde for de interesserede jobansøgere.

EDC kortløsning

EDC Gruppen

EDC Gruppen A/S har eksisteret siden 1971 og er Danmarks største ejendomsmæglerkæde. På deres website, der har mere end 5 mio. besøg om måneden, har EDC en skræddersyet Viamap løsning med baggrundskort, afstands API, POI og matrikelkort. Udover detaljeret baggrundskort har EDC Gruppen også valgt, at deres brugere kan se matrikelnumre.

Realmæglerne

Realmæglerne

RealMæglerne er en landsdækkende kæde af selvstændige ejendomsmæglere med lidt over 100 butikker. På RealMæglernes hjemmeside hjælper en skræddersyet Viamap løsning med baggrundskort og afstands API de besøgende med et godt og hurtigt overblik over, hvor favorithuset geografisk er placeret.

TDC kortløsning

TDC 118

118.dk er et website, der udgives af TDC Group. På TDC 118 kan du finde adresser og telefonnumre på privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner samt kort og rutevejledninger/planer. Hjemmesiden 118.dk blev lanceret i 2010 og har 30 mio. besøgende om året. TDC 118 benytter Viamap baggrundskort på søge-delen.

Viamap Case

FERIEPARTNER

Feriepartner tilbyder mere end 7.000 sommerhuse og ferielejligheder i hele Danmark og dele af Sverige til især danske, tyske og svenske feriegæster. Hos Feriepartner har de valgt en Viamap kortløsning, der viser den præcise geografiske placering af hver enkelt feriebolig. Zoomer du helt ind på kortet, kan du f.eks. se husnumrene træde frem. Viamaps kortløsninger kan ses på feriepartner.dk, feriepartner.de og feriepartner.se.

FALCK

Da danskerne havde allermest brug for at blive testet, og Falck havde fået opgaven med at stille kviktestcentre til rådighed, var der brug for at kunne guide til nærmeste testcenter. Ikke alene skulle testcentre og relevante informationer vises på kortet, der var også behov for et system, hvor disse data løbende kunne opdateres og derfra videresende live data med f.eks. forventet ventetid til kortet. Se den skræddersyede Viamap løsning her:

Mange virksomheder og organisationer har opdaget, at Viamaps digitale kortløsninger er et stærkt alternativ til andre kendte kortleverandører. 

Mangler du en digital kortløsning?

Har du en idé til noget, du gerne vil have vist på et digitalt kort? Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et oplæg og en pris. 

Viamap enheder