VektorKORT

Viamap vektor baggrundskort

Vores vektorkort benyttes af en lang række meget forskellige virksomheder som baggrundskort på deres website. Kortet er, som der fremgår af navnet, et vektorkort, hvilket betyder at kortet vises i vektor tiles frem for raster tiles.

Vores kunder inkluderer f.eks. ejendomsmæglere, detailhandel (find butik), jobportaler, feriehus udbydere og mange flere.

Vektor tiles er en nyere teknologi, der bl.a. har sine fordele i, at de fylder mindre, er hurtigere at levere over nettet og hurtigere at generere.

Så vil man f.eks. vise et kort på et website for sine brugere, er der flere fordele i at benytte et vektorkort.

Vores kunder har vidt forskellige baggrunde for at vælge denne løsning. Et vektorkort er nemmere at style end f.eks. Google Maps og derved kan man opnå et udtryk, der måske passer bedre til det look and feel websitet i forvejen har.

Har man meget trafik på sit website og kortet på websitet, ligger der yderligere en væsentlig besparelse i forhold til, hvad det koster at bruge f.eks. Google Maps.

Baggrundskortet bygger på data fra Open Street Maps og dertil har vi for Danmarks vedkommende tilføjet informationer fra GeoDK, der har bedre informationer om f.eks. bygninger.

Vi benytter enten Mapox 1.0 eller Maplibre (open source Mapbox viewer) til at vise selve kortet, der så beriges med data, typisk via api. Dette api henter de informationer der skal bruges på kortet. Det kan for en ejendomsmæglers vedkommende f.eks. være et billede, lidt information om boligen o.l., der skal vises når man klikker på en bolig vist på kortet. Her et eksempel fra Nybolig:

Eksempel på data Nybolig henter til deres popup

Styling:

For at gøre stylingen af kortet så nem som mulig, kan man arbejde med kortets farver i Maputnik, der giver adgang til at ændre farve i alle de elementer der indgår i kortet.

Viamap POI (Point of interest)

Ud over de data man selv gerne vil udstille på kortet, kan Viamap derudover levere en række data, som kan være gode for brugeren også at se på kortet. Det kan f.eks. være at en ejendomsmægler vil vise daginstitutioner i nærheden af boligen (Her EDC):

EDC POI

Vi har en lang række af disse data tilgængelige via vores API, som vores kunder kan vælge at trække på. 

Afstands- og ruteberegning

Som det fremgår af ovenstående, kan vi ikke blot levere punkterne, men også en afstand og en rute til et givent POI.

Data

Der er ingen fremmede data på de kortløsninger, vi leverer til vores kunder. Det er suverænt kunden der bestemmer, hvilke data der skal vises, og der kommer således ikke alle mulige mere eller mindre relevante punkter på, som f.eks. grillbaren eller guldsmeden. Ikke at der er noget galt med dem, det er bare ofte ikke relevant for brugeren.

Dertil kommer naturligvis, at der så heller ikke vises evt. konkurrenter i nærheden.

Sidst men ikke mindst, samler Viamap ikke data op på brugernes adfærd. Vi har ingen kommercielle interesser ud over kortløsningen, så brugernes adfærd er en sag mellem dig som kunde og brugeren. De eneste data vi samler, er antallet af kald til kortet, der udgør en del af grundlaget for vores pris.

Dansk Support

Vi står til rådighed med dansk support til vores kunder. Hvor det ofte kan være vanskeligt at få hjælp til opsætningen af et kort, er vi nemme at komme i kontakt med og er altid klar til at hjælpe. Derudover får vores kunder altid 5 timers gratis support til opsætningen af kortløsningen uden beregning.

Har du spørgsmål til vores kortløsninger er du altid velkommen til at kontakte os her.

Vælg en af vores tre populære produktpakker eller lad os sammen bygge en skræddersyet løsning, der matcher dit website og behov.

Standard

Udvidet

Avanceret

udvalgte features

Smarte kortløsninger Vektorkort

Vektorkort

Du får adgang til vektorkort, som kan styles efter eget valg, og som kan vises i 3D eller hillshade.​

overvågning kort

overvågning

Vi opsætter automatisk overvågning af din kortløsning og sikrer, at den altid er godt kørende. 

viamap support

dansk support

Alle Viamap aftaler indeholder som standard 5 supporttimer, så vi sikrer, at du kommer godt i gang.

flyfoto

flyfoto

Du kan få adgang til vores populære flyfoto, så du kan vise det hele fra oven fra en lodret vinkel.

poi kort

POINTs OF INTEREST

Vælg eller indlæg selv POI’er, som du kan vise på dit kort. f.eks. supermarkeder, skove, biblioteker eller?

afstandsberegner

vis afstande

Du har mulighed for at vise afstande, ruter og rejsetider på dit kort med vores afstands API.

Matrikelkort

BYGNINGER

REJSETID

adressevask

geokodning

demogfrafi

gadefoto

afstandsdata

ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Kontakt os

Vores kunder vælger os af flere årsager. Ud over at de oplever en væsentlig besparelse i forhold til f.eks. Google Maps, leverer vi kort med tilhørende data hentet fra troværdige kilder. Med vores løsning har du fuld kontrol over, hvad der skal vises på kortet, og hvordan det skal vises. For mange af vores kunder er kortvisning af afgørende betydning, og de vælger Viamap, fordi vi lever op til deres tillid.

Vi har en stor interesse i at få dig godt i gang, så du bliver glad for din kortløsning. Derfor følger der også 5 supporttimer med i alle vores aftaler til brug i opstartsfasen. Hvis du hen ad vejen skal udvikle og implementere nyt på kortet, kan du sagtens købe yderligere supporttimer til en fordelagtig pris.

Vi kan hjælpe med kontaktinformationer til de webbureauer vi kender, som har erfaring med implementering og vedligeholdelse af baggrundskort på websites – kontakt os HER

Erfaringerne fra vores kunder er:

  • Mest mulig og korrekt information på kortet kan være afgørende for en ny kundes beslutning.
  • Kunder vil gerne have meget information – og kan det hentes ét sted, er kunden hjulpet godt på vej.
  • Du kan tracke, om kunder benytter alle features på kortet. Hvis de gør dét, virker det!

Vores kunder oplever, at de betaler en langt lavere pris i forhold til den løsning, de tidligere har haft hos f.eks. Google Maps. Hos os betaler du en fast, gennemsigtig pris ift. antal besøgende, som er den samme år efter år, så længe dit besøgstal er stabilt. Stiger dit besøgstal, kontakter vi dig for ny aftale.

Mange virksomheder og organisationer har opdaget, at Viamaps digitale kortløsninger er et stærkt alternativ til andre kendte kortleverandører. 

Mangler du en digital kortløsning?

Har du en idé til noget, du gerne vil have vist på et digitalt kort? Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et oplæg og en pris. 

Viamap enheder