Viamap reseller - tjen penge i samarbejde med os

Hos Viamap har vi en grundlæggende strategi om at belønne dem der påskønner vores software. Det gør vi via vores reseller strategi.

Hvis du som autoriseret reseller formidler et salg, eller laver en henvisning der ender med et salg – så udbetales der provision fra os af den løbende indtægt vi har på den fælles kunde. 

Vi ønsker at være en trusted advisor, så du kan trygt tage os med på kundemøder som ressource indenfor vores kompetenceområder. 

Tjen en provision af den løbende fakturering til vores fælles kunder

Brug Viamaps specialister til at lukke kundecases. Sammen kan vi får 2+2 til at give 5

Anbefal vores unikke analysesoftware til dine kunder og optjen provision

Som forhandler er der ingen bindinger. Men vi forventer, at du aktivt promoverer vores produkter til dine kundeemner


Kontakt os for at blive autoriseret reseller

Reseller

om Viamap reseller

I Viamap sætter vi stor pris på vores netværk af resellers. Om du har et webbureau, er erhvervsmægler med mange portefølje kunder eller selv er softwarehus – så indgår vi gerne i et samarbejde ud fra at 2+2 = 5

Som reseller får du løbende information omkring nye produkter og tiltag, og har direkte adgang til en ressource der kan hjælpe dig og dine kunder med den mest optimale løsning.

Du behøver ikke komme med en færdig ordre til os. Vi deltager gerne på indsalgsmøder og hjælper med at få skabt den bedste løsning for vores nye fælles kunde. Du optjener provision uanset hvem der lukker kunden – bare det er dig der har sat mødet op. Resten styres af vores CRM system.