Mangler du hjælp til din kortløsning?

100% færdige kortløsninger til hjemmesider.

Jeres webbureau skal blot indsætte få liniers kode.

Portal-løsning

I kan selv vedligeholde kortene med POI, adresseinfo og meget meget mere. 

3D look

Vi har hjulpet med at rejse nybyggede ejendomme og boligblokke op i 3D - Lang tid før de bliver bygget.  

Har du en ide

Udviklingshjælp

Vores erfarne kortspecialister har gennem tiden lavet utallige af løsninger, hvor data visualises på kort. Vi hjælper jer gerne godt i gang – eller helt i mål. Hvordan er processen? Uanset hvilken idé i går med, så start med at tage en snak med os. Det koster ikke noget… Vi guider jer sikkert i mål – og udenom de velkendte og tidskrævende faldgruber.  

Flot baggrundskort med matrikeldata

Har du brug for en individuel tilpasning af vores software?

Vi har en del kunder som har fået udviklet deres eget lille “twist” ovenpå vores softwareløsninger. Det kan spare en masse tid, og samtidig løse en masse tidskrævende opgaver. Derfor kan det i mange tilfælde være en god investering at kaste sig ud i.

Vi har blandt andet lavet individuelle tilpasninger til fordeling af gymnasieelever, udregning af transporttider, visning af vaccinationssteder og placering af bygninger på vores kort der endnu ikke er opført. 

For ikke at tale om vores løsninger Mapit Surveyer der er lavet i samarbejde med Mølbak og Estate Explorer der er lavet i samarbejde med Newsec. I begge tilfælde for at løse nogle udfordringer andre platforme ikke kan løse.

Det hele starter med et møde, hvor i fortæller os hvad i mangler. Herefter udarbejder vi et estimat på tilpasningen til jer. 

Og kræver jeres idé at vi skal ud og finde ekstern data for at det lykkedes, så står vi gerne for screeningsopgaven på jeres vegne.

Mangler du hjælp til at forstå vores API?

Ønsker du at bygge din egen løsning ovenpå vores API’er?

Vi har mange API’er du kan tilslutte dig:

Vektorkort API

Adressevalidering/Geotagging

 API

Skråfoto API

Point of interest (POI) API m.fl.

Vi benytter selv vores egne API’er når vi bygger vores software. Derfor kender vi hvert eneste hjørne som vores egen bukselomme. 

Har du spørgsmål til vores løsninger, så skal du bare tage fat i os. 
Vi kan også tilbyde dig en skræddersyet Viamap Code-camp. 

Sidder du med en problemstilling, kan du måske redde dit projekt ved at række ud til os og købe et par timers rådgivning.

API