Hos Jobindex spiller Viamaps kortløsning en hovedrolle

Jobindex er Danmarks største jobportal og henvender sig både til den jobsøgende, og virksomheder der skal rekruttere den næste medarbejder.

Over 800.000 brugere besøger Jobindex hver måned. For mange skal jobbets beliggenhed hænge sammen med børneinstitutioner, motorvej, offentlig transport osv. Og derfor kan arbejdspladsens beliggenhed være ret så afgørende for, om jobbets skal søges eller ej.

Det ved man godt hos Jobindex. Derfor har man netop gjort det brugervenligt, at man kan se den geografiske beliggende på et kort og man kan også søge jobs/virksomheder ud fra geografiske termer.

Jobindex soegning 8000
Eksempel på Jobindex visning af jobudbud i 8000 Århus C

Jobagent

Hos Jobindex kan man oprette en Jobagent, der kan hjælpe brugeren med at give besked, når et job der rammer brugerens kriterier bliver slået op.

En af disse kriterier er afstand fra bopæl. Brugeren bliver hjulpet når bopælsadressen tastes ind ved et adresseopslag.

Nu vil Jobindex kunne vise brugeren, hvor lang rejsetid der er til jobbet fra bopælen.

Jobindex rejsetid
Rejsetid fra bopæl til arbejdspladsen på jobannoncen. Brugeren kan se afstand og rejsetid med offentlig transport, cykel og bil

Disse rejsetider der yderligere bidrager til brugeroplevelsen, er også leveret af Viamap.

I jobagenten kan brugeren yderligere også definere en ønsket afstand ud fra bopælen, som jobagenten skal tage med i betragtning, når den finder relevante jobs.

Jobindex geografisk afstand
Skyderen benyttes, når brugeren vil sætte en præcis afstand. Bemærk! cirklen på kortet følger med

Jobindex apps

Naturligvis kan man som bruger også vælge at benytte de job-apps som Jobindex har i både App Store og Google Play. Også her er kortløsningen en integreret del af brugernes oplevelse og muligheder som kan hjælpe med at finde drømmejobbet.

”Jobindex har været kunde hos Viamap siden 2018 og vi er meget tilfredse med samarbejdet.".

Samarbejde gennem 5 år

At Jobindex har valgt Viamap som kortleverandør er ikke en tilfældighed.

”Jobindex har været kunde hos Viamap siden 2018 og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Viamap har vist sig at være en sikker og stabil leverandør og kortløsningen fungerer upåklageligt.

Samtidigt er Viamap både fleksible og meget behjælpelige når vi har brug for sparring eller hjælp i forbindelse med den løbende udvikling. Som løsningen er skruet sammen, kan vi i høj grad selv forestå udviklingen, men skulle der opstå udfordringer, er det rart at vide, at Viamap kan hjælpe.

Står man med et ønske om at opgradere sin kortløsning, eller at få en, kan Jobindex absolut anbefale Viamap som en både stabil og driftssikker leverandør med indsigt og vilje til at hjælpe sine kunder”, siger Klaus Skelbæk Madsen, IT-direktør hos Jobindex.

Hovedrolle i reklamefilm

Jobindex har da også i en af deres seneste reklamefilm (fra 2022) valgt at lade kortløsningen indtage en hovedrolle.

Lidt mere om Jobindex

Vidste du, at Jobindex startede tilbage i 1996? Det er ret solidt at være i toppen og samtidig har navigeret i en branche, som har forandret sig kolossalt igennem snart 30 år.

Stifter af Jobindex, Kaare Danielsen, er historien om en fremsynet ung mand, som tog til USA og læste tendenserne længe før Danmark overhovedet var klar til noget så moderne som ”internet”.

Læs den spændende historie om Kaare Danielsen, der både involverer en skakcomputer, familieforøgelse, en solid medarbejderstab og en søgemaskine ved navn Thor.

Vil du vide mere...

om kortløsninger, er vores salgsfolk klar!