Danbolig Kortløsning

Danbolig består af ca. 150 butikker, der fordeler sig over hele landet. Alle ejendomsmæglere i Danbolig arbejder ud fra værdisættet, at kunden skal føle sig værdsat, og med det er der lagt vægt på, at kunden møder en troværdig og engageret ejendomsmægler uanset, hvilken ejendomsmægler og butik man vælger at samarbejde med.

Viamaps kortløsning har været en del af Danboligs hjemmeside i mere end 5 år. Både hjemmeside og kortløsning er hen ad vejen blevet optimeret på både bruger og designdelen, så udtrykket er ens og passer sammen.

Afstandsberegning

Tidligere var afstand til udvalgte punkter (fx skoler mv.) en mere statisk visning på Danboligs kort. Brugeren kunne vælge at se alle punkter i en kategori (fx skoler) eller ingen i den pågældende kategori. I en nyere løsning har Danbolig valgt at lade det være op til brugeren at filtrere afstande og punkter. Det giver god mening, da visningerne dermed strømlignes brugerens ønsker.

 

Mere interaktion

På Danboligs kort kan man tegne ønsket område, og få vist boliger til salg inde for området. Et såkaldt polygon-omrids.

Visning af Danbolig kortløsning

Mange visninger kræver kraftige muskler

Lad os bare slå fast: I Danmark elsker vi at kigge på ejendomsmæglersider – og især på boliger til salg. Det er her vi får stillet vores nysgerrighed, drømmer om boligen i vandkanten og realistisk kigger på boliger, vi har råd til. Især påsken er en af højtiderne for boligkiggeri

Sov godt!

Hos Danbolig har man mere end 35 mio. kortvisninger om året. Det er meget – og så alligevel ikke en usædvanlig størrelse for mange af Viamaps kunder. Vores opgave er at sørge for, at vores kunder trygt kan lægge sig til at sove, fordi vi garanterer en sikker, stabil og overvåget drift – 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

0
kortvisninger årligt
0
kortvisninger i døgnet
0
kortvisninger i timen

Sådan kan et samarbejde se ud:

Sådan fungerer et samarbejde med Viamap. Fortalt i punktform