danbolig kortløsning

danbolig er en ejendomsmæglerkæde med mere end 140 butikker fordelt over hele landet.

Hos danbolig har man altid haft fokus på et stærkt digitalt udtryk, og det kommer bl.a. til udtryk på deres website, hvor en stylet Viamap kortløsning matcher danboligs brand.

Brugervenlige valgmuligheder

Under den enkelte boligpræsentation, kan man se den præcise beliggenhed på et kort, hvor brugeren kan zoome ind og ud. Men det er ikke alt; brugeren kan nemlig også se alle de interessepunkter, der ligger omkring boligen.

Her har brugeren mulighed for at filtrere på ni forskellige punkter, blandt andet skoler, indkøb og offentlige transportmuligheder, som bliver vist på kortet med små markører. Yderligere kan man også tjekke afstanden og ruten fra boligen til de forskellige interessepunkter, som både kan vises alt efter, om man er på gåben, cykel eller i bil. Alle punkter kan slås til og fra, så der kun vises det, der er relevant for den enkelte bruger.

Dermed kan visningerne på kortet strømlines med brugerens ønsker og giver en langt mere personaliseret og interaktiv oplevelse til boligsøgningen. Hos danbolig ved man nemlig, at det ikke blot er boligen, men også alt det omkring, man både sælger og køber.

Mere interaktion

På danboligs kort kan man tegne ønsket område, og få vist boliger til salg inden for området. Et såkaldt polygon-omrids. Med polygon-omridset får brugeren langt flere muligheder for at søge bolig på tværs af kommuner og bydele.

Brugeren kan også filtrere sin søgning på en lang række parametre, f.eks. boligtype, faciliteter og pris. Derudover kan man afgrænse sin søgning yderligere i forhold til boligens beliggenhed og afstand til f.eks. vandområder og skoler. Der er altså masser af interaktivitet i danboligs kortløsning, der skaber en god, spændende og personlig søgeoplevelse.

Visning af Danbolig kortløsning

Mange visninger kræver kraftige muskler

Lad os bare slå fast: I Danmark elsker vi at kigge på ejendomsmæglersider – og især på boliger til salg. Det er her vi får stillet vores nysgerrighed, drømmer om boligen i vandkanten og realistisk kigger på boliger, vi har råd til. Viamap har opgjort det samlede tal for kortklik hos vores ejendomsmæglerkunder for påsken 2023, som især er en af højtiderne for boligkiggeri

Sov godt!

Hos danbolig har man mere end 30 mio. kortvisninger om året. Det er mange visninger, men ikke en usædvanlig størrelse for mange af Viamaps kunder. Vores opgave er at sørge for, at vores kunder trygt kan lægge sig til at sove, fordi vi garanterer en sikker, stabil og overvåget drift – 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

 

EKSEMPELVISNING

kortvisninger årligt
0
kortvisninger i døgnet
0
kortvisninger i timen
0

Sådan kan et samarbejde se ud

Viser hvordan et samarbejde med viamap fungerer