EDC samarbejde

Tillykke! Når du hopper ind på EDC’s hjemmeside, så er du kommet til Danmarks største ejendomsmæglerkæde:

230 selvstændige butikker over hele landet og mere end 1.600 ansatte er en del af den store ejendomsmæglerkæde, som har eksisteret i 50 år.

Ingen små sko hér!

Samarbejdet mellem EDC og Viamap har eksisteret i 4 år. Helt fra start af har EDC valgt at have en kortløsning, som indeholder mange brugervenlige features:

Interessepunkter

Hos EDC har man på forhånd valgt at vise nærmeste togstation, supermarked og skole på kortet. Det er de mest gængse og viste interessepunkter, som vi elsker at kende, når vi drømmer om vores næste bolig.

Derudover kan man tilvælge syv andre kategorier – bl.a. nærmeste metro, læge og daginstitution. Alle kategorier kan vælges til og fra, alt efter hvad man prioriterer som vigtigt i forhold til boligens beliggenhed.

Matrikler

På EDC’s kort kan man også få vist matrikel omkreds og matrikel nummer. Det kan have betydning i mange henseender: Hvor tæt er vi egentlig på vejen, på naboen osv.? Og det kan jo igen også være et personligt kriterie, og at man ikke spilder tiden på at tage ud og ser på boliger, som slet ikke ligger, som man forestillede sig.

Se luftfoto af boligen

Ikke nok med at man kan se en eventuel kommende bolig på kort og til- og fravælge kriterier, man kan også vælge at se luftfoto af boligen. Det giver et ret realistisk indtryk af boligens beliggenhed og omgivelser.

Når det hele lægges sammen

Der er ingen tvivl om, at EDC gerne vil hjælpe brugerne med i ro og mag at finde boliger ud fra egne personlige valg og kriterier. Og man ønsker at give brugerne mange valgmuligheder. Og EDC ved, at der er meget på spil for den enkelte bruger, når man skal finde den næste bolig, man skal kalde ”hjem”.

Viser EDC kortløsning