Ny Mapit feature: Jordforurening

Jordforurening

Kortlægning af jordforurening på ejendomme foretages af Regionerne i Danmark og registreres i DKJord. Der registreres på 2 vidensniveauer (V1 og V2):

  • V1: Når der er faktisk viden om, at der har været en branche eller aktivitet på ejendommen, som gør at den kan være forurenet.
  • V2: En ejendom kortlægges på vidensniveau 2, når der er oplysninger om eller det konstateres, at der er en forurening på ejendommen, som kan udgøre en miljø- eller sundhedsmæssig risiko.

 

I Mapit har vi tilføjet V1 og en nuanceret udgave af V2, som indeholder de 3 kategoriinddelinger F0, F1 og F2:

  • F0: Ingen sundhedsmæssig risiko ved brug af hus og have
  • F1: Ingen sundhedsmæssig risiko ved brug af hus og have, hvis du følger enkle råd
  • F2: Sundhedsmæssig risiko ved brug af hus og have. Skal undersøges nærmere.

 

Datalagene er en licenseret del af Mapit. Er du interesseret i at få datalagene tilføjet i din Mapit licens, så kontakt os på tlf. 2424 8547 eller send en mail til sales@viamap.net.

 

Jordforurening V1

jordforureningv1

 

Jordforurening Nuanceret V2

jordforureningv2

 

___

Mapit er et digitalt Danmarkskort, du selv sætter op, og som giver dig overblik over dine data. Brug det f.eks. til at få et visuelt overblik over salget af en bestemt varetype. Læs mere her

I Viamap er kunden i fokus, og vores kort er skræddersyet til dine ønsker. Vi laver rene kort uden fyld og pakkeløsninger, der kun rummer dét, du vil have vist på dit kort.