Viamap udvider holdet

Kasper Ryholt

Kasper Ryholt – Key Account Manager hos Viamap

Byd vores nye KAM, @Kasper Ryholt velkommen.

Han glæder sig til at møde både nye og eksisterende kunder, og selvom Kasper først lige er startet, har han ambitionerne det helt rette sted.

“Jeg glæder mig til at være med fra start og opbygge salgsprocesserne sammen med @Thomas Kryger. Viamap er et fedt koncept, der har meget potentiale i mange brancher, og jeg glæder mig til at være med til at løfte virksomhedens værdi – også til et internationalt plan.”

Kasper har erfaringer fra salgsstillinger indenfor influencermarketing og rejsebranchen, og vi glæder os til at trække på hans evner. Og så er han en frisk fyr, der efter sigende kan lave gode fredagsdrinks🍹 og bl.a. har været med til at arrangere det første officielle verdensmesterskab i Swoop Freestyle (faldskærmsudspringets Formel 1) på Peblinge Sø i hjertet af København.

Find Kaspers kontaktinfo her

Samlet kundeportefølje

Kasper vil komme til at varetage kunder på landsplan ligesom han vil beskæftige sig med kunder indenfor alle brancher. På sigt vil der også være tale om udenlandske kunder.

Kasper kommer til at præsentere nye kunder for den samlede produktpalette – selvfølgelig i behørig afstemning ud fra det behov, kunden har:

Vektorkort

Mapit Analyseværktøj

Quickmap

Skråfotos

Ovennævnte er Viamaps hovedprodukter. Hertil kommer en lang række af tillægsprodukter – interessepunkter, afstandsberegning, gadefotos mv. som kan have interesse og betydning for den enkelte kundes behov og forretning.

Viamap drink – Fun fact

Måske blev du nysgerrig på, om Kasper allerede har opfundet Viamaps drink, som er klar til at blive shaket? Svaret er:  Selvfølgelig har han det – og det er overhovedet ikke efter svært pres fra kolleger. Vi har nydt den til fredagsbar – det kan du også, og du kan få opskriften lige her:

4cl gin

3cl citronjuice – ikke et blandingsprodukt

3cl grapefrugt sirup / kan skiftes ud med egen ’yndlings’-frugt sirup

1cl æggehvide

1 teske vaniljesukker

1 stk tørret citrusfrugt (garnish)

Fremgangsmåde:

Shake gin, citronjuice, sirup, æggehvide og vaniljesukker UDEN IS. Når du har shaket godt, tilsætter du is og shaker godt igen. Så er den klar til at hælde i glas og du kan tilføje din citrusgarnish – Enjoy! 

 

Kasper Ryholt i gang med lyt og lær
Richard Miklos og Kasper Ryholt i fuld koncentration