Viamap – første kvartal 2021

Viamaps vækstrejse

Det første kvartal af 2021 er gået hurtigt, og hos Viamap er vi glade for den udvikling, vi har været igennem. Her kan du læse de største skridt, der har sat barren for resten af 2021. Vi glæder os til de næste 💪🏼🤩

1. Viamap på nye græsgange

Viamaps vækstrejse i første del af 2021 har betydet nye kunder og nye kundesegmenter. Vores seneste store skridt er et øget fokus på detailbranchen, hvor vi allerede nu er i god dialog med flere aktører.

Læs mere om, hvad vores Commercial Manager, Thomas Kryger, fortalte i RetailNews om vores vej ind i en ny branche her.

2. En udvidelse af teamet

Som følge af den store interesse for Viamaps løsning har vi kunne byde Key Account Manager, Kasper Bardrum Ryholt, velkommen. Kasper kommer fra salgsstilinger indenfor influencermarketing og rejsebranchen og skal være med til at opbygge Viamaps fremtidige salgsprocesser.

Vi er desuden stadig på udkig efter endnu flere til vores team. Se mere her

3. Nye funktioner i Viamap

Vi arbejder hele tiden på at udvikle Viamap og de ydelser, vi kan tilbyde til vores kunder. Første kvartal af 2021 har derfor selvfølgelig også budt på nye funktioner. Heriblandt vores nye feature, hvor man gennem kortlægning kan lokalisere jordforurening, hvor der tidligere har været en branche eller aktivitet på ejendommen, som gør, at den kan være forurenet.

Hos Viamap glæder vi os til at udvikle os sammen med vores kunder. Vi ser frem mod et 2021 fyldt med endnu flere nye funktioner, og mod nye højder i Viamaps vækstrejse.

Kontaktoplysninger – find os her