Mød Ambition

Ambition kommunikation

I Viamap arbejder vi sammen med en række dygtige partnere. En af dem er bureauet Ambition, der i MyImage analysen 2020 bl.a. blev kåret til ”bedste digitale bureau til at skabe resultater”.

Ambition er et dansk datadrevet digitalbureau beliggende i København NV. Her arbejdere mere end 50 fagspecialister med at omsætte deres kunders data til god forretning.

Ambition skaber også resultater for Viamaps kunder. Det gør de ved at knytte demografiske data og profiler til Viamaps kort. Brugere af løsningerne kan i realtid trække demografirapporter over et valgfrit geografisk opland.

Rapporten giver vigtigt input om f.eks. husstandsindkomst, aldersfordelinger, bilrådighed, børn og boligtyper inden for en valgfri radius omkring et ønsket punkt på Viamaps kort.

Måske du også kan skabe værdi for din forretning ved at kombinere kort og demografiske data? Kontakt os for en demo eller en snak herom. Mail INFO@VIAMAP.NET​ – Telefon +45 70606054.

I Viamap er kunden i fokus, og vores kort er skræddersyet til dine ønsker. Vi laver rene kort uden fyld og pakkeløsninger, der kun rummer dét, du vil have vist på dit kort.