5 skarpe til SMV lederen: Jacob Gulmann

Jacob Gulmann

Selvom vi laver digitale kort, så tror vi ikke på, at kontakten til andre mennesker kan digitaliseres.

Det er direktør Jacob Gulmann blevet interviewet om i Børsen, hvor man både kan læse, hvordan han starter dagen – og hvordan grundlæggeren af Hempel har formet Jacobs arbejdsliv:

“Kvalitet og service var nøgleord for ham, og uanset de teknologiske fremskridt der er sket siden dengang, så handler alting for mig stadig om mennesker, relationer og god service. Den tilgang gennemsyrer hos Viamap, hvor vi sætter en ære i at tilpasse vores kortløsninger til kunderne.”

Læs interviewet hos Børsen her

Om Jacob Gulmann

Jacob Gulmann har mere end 30 års drift- og ledelseserfaring fra firmaer inden for vidt forskellige brancher, bl.a.: Hempel Gruppen, TAXA 4×35 og Dansk Ride Forbund.

Hans fokus har altid været på kunder, medarbejdere, ledelse, salg, logistik, IT og økonomi.

Nationalt og internationalt har han stået i spidsen for succesfulde vækst- og effektiviseringsprojekter. Altid med fokus på organisationens kultur og ånd. Baseret på dette samt muligheder og kvalifikationer, har han sat det rette hold til den givne opgave, eksekveret på de aftalte planer og løbende sikret opfølgning.

Viamap – digitale kortløsninger

I Viamap udvikler vi digitale kortløsninger, vi er stolte af. Kortet skal afspejle brugernes behov, og derfor er det vigtigt at man ser på et kort med strategiske og salgseffektive øjne og ikke bare som en nørdet effekt. Hos Viamap får man en kortløsning, som matcher  websitet og derved opnås et samlet unikt udtryk – Kort og godt!