Mød Richard

Mød en af vores nyeste og yngste medarbejdere. Han er softwareudvikler fra DTU med primær fokus på back-end udvikling. @Richard Emil Miklos har med sine yngre kræfter allerede sat sit aftryk på vores lille virksomhed – og ikke kun på gennemsnitsalderen. Richard er hurtigt blevet en vigtig del af Viamap med sit skarpe øje og tekniske snilde, der skaber kortene bag kulissen. Og det er vi rigtig glade for :-).

Der er allerede flere produktfeatures, som Richard har haft ansvaret for at udvikle, og det sker med akkuratesse og sans for sammenhæng for øje. 

“Jeg har fået meget ansvar for både produktet og i kontakt med kunderne. Men det er blevet bygget på stille og roligt, så jeg hele tiden har været med. Og så er det jo fedt at arbejde sammen med folk, der er dygtige og erfarne og har prøvet vækstrejsen før – men hvor jeg stadig kan bidrage med noget nyt,” siger Richard Emil Miklos.

 

Richards kontaktoplysninger

I Viamap er kunden i fokus, og vores kort er skræddersyet til dine ønsker. Vi laver rene kort uden fyld og pakkeløsninger, der kun rummer dét, du vil have vist på dit kort.