Hvor er nærmeste – nu med Letbaner

hvorlangterder

Hvor er nærmeste

I Viamap udvider vi hele tiden omfanget af vores populære widget hvorlangterder.dk, der giver den besøgende overblik over det der i fagterm kaldes POI’er – Point Of Interest eller kort og godt: Interessepunkter. Vi kender sikkert alle sammen godt situationen, hvor vi geografisk er et sted, vi ikke kender så godt og har brug for at vide, hvor det nærmeste indkøbssted, en læge eller andet er – og hvor langt er der egentlig derhen? Og det er lige præcis her, at vores widget hvorlangterder kommer til sin ret. 

Flere POI’er

Udviklingen af vores widget sker i takt med vores kunders og deres slutbrugeres behov og ønsker. Men det handler selvfølgelig om at kunne bibringe valide og opdaterede interessepunkter – eller giver det ikke rigtigt mening.

Letbaner

Det seneste skud på stammen er Letbaner. I Aarhus har de efterhånden vænnet sig til at køre med Letbane, og nu er turen kommet til Odense og Hovedstaden. Letbanen i Odense forventes at stå klar i foråret 2022, og den i Hovedstaden i 2025.

Du kan se vores nuværende udvalg af POI’er her: hvorlangterder.dk

Nemmere bliver det ikke

Du indtaster en vilkår adresse (indbygget adresseopslag hjælper dig på vej) og straks fremkommer interessepunkter nær dig, og du får oplyst, hvor lang tid det tager at komme derhen både i bil, til fods og på cykel. Det er da nemt, ikk’?

Dine POI’er på et kort

Er du nysgerrig på, hvordan du får et unikt kort på dit website med dine udvalgte POI’er, kan du læse mere her om Vektorkort eller kontakte os