Key Account Manager Søges

DETTE JOBOPSLAG ER NU LUKKET!

——

Har du søgt bolig de sidste par år, er du formentlig stødt på vores kortløsning, eftersom de fleste større ejendomsmæglere som f.eks. Danbolig, Nybolig og EDC allerede benytter Viamaps kort til at vise placeringen på deres boliger.

Vi er begyndt at udvide vores markeder, og kan allerede nu se, at der er et stort potentiale for os. Derfor har vi brug for en stærk salgsprofil, der for det første kan hjælpe os med at få nye kunder i hus, og dertil sikre, at disse kunder fortsætter med at være gode kunder.

 

Hvad forventer vi af dig?

Vi ønsker en Key Account Manager, der kan sætte flueben ved følgende dyder:

  • Du er ambitiøs. Du vil være den bedste til det, du gør – det vil vi nemlig.
  • Du arbejder effektivt. Det er krævende arbejde at skabe nye kunder i nye markeder. Så du skal være effektiv og finde glæde i at have mange ting i gang.
  • Du kan skabe relationer. Vores kunder er naturligvis vores levebrød, så du skal kunne skabe den gode relation og sikre, at de kunder du lander, bliver ved med at være glade og tilfredse. Du er opsøgende, når det gælder om at lytte til og tale med folk uanset organisatorisk niveau.
  • Du er kvik. Du bliver ikke ansat i en søvnig stilling. Vi har høje forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen. Derfor forestiller vi os, at du hurtigt kan skabe dig forståelse for vores produkt og vores marked.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har salgserfaring og kan påvise resultater fra tidligere jobs.
  • Er teknisk relativt velfunderet.
  • Kan du flere sprog er det også en fordel. Du vil muligvis også på et tidspunkt blive involveret i internationalt salg.
  • Har du erfaring med salg af software og IT-løsninger kan det være en fordel, men det er ikke noget krav.

 

Jobbet er fuldtid, og du arbejder ud fra vores kontor på Amager Strandvej 60, 2300 København S (dog med respekt for diverse coronatiltag).

Løn efter kvalifikationer og bonus, når du gør det godt.

Vi behandler ansøgningerne som de kommer ind, så tøv ikke.

Tiltrædelse snarest muligt.

Viamap er en ung virksomhed drevet af erfarne kræfter, der kan tage hurtige beslutninger. Du kommer til at være en del af et team der arbejder på baggrund af tillid, forståelse og et godt samarbejde, altid med et smil på læben. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Commercial Manager Thomas Kryger på 24 24 85 47.