STARK vælger Viamap vektorkort til ”Find butik”

Viser en STARK butik ved et geografisk punkt

I sin simpleste form, viser en ”find butik” side, lokation af butikker på et kort, for at hjælpe brugere til at finde en butik i nærheden.

Det giver yderligere mulighed for at vise f.eks. åbningstider, adresse, telefon, fotos og mange andre ting, der kan hjælpe brugeren på rette vej.

Brugervenlige informationer

Undersøgelser viser, at mere end 75% af forbrugerne laver en eller anden form for online research, inden de i sidste ende besøger en fysisk butik. Typisk bliver f.eks. anmeldelser fra andre kunder undersøgt på sites som eksempelvis Trustpilot.

Det indebærer også, at brugerne søger efter vigtige nøgleinformationer på virksomhedens website.

Spørgsmålet er i mindre grad, hvorvidt mulige kunder besøger dit website, før de besøger en fysisk butik, og i højere grad, hvor brugbare er informationerne, de finder på dit site.

Ny ”Find butik” løsning

STARK havde tidligere en simpel liste med butikker og adresser, men vil gerne kunne vise disse informationer på et kort.

Som kortløsning valgte STARK Viamap, og deres ”find butik” løsning giver nu brugeren et hurtigt overblik og muligheden for at finde nærmeste butik.

Viser START find butik liste, hvor man kan skrive postnummer eller by
Kort til hjemmeside

Når man har valgt den butik, man gerne vil besøge, fremkommer adresse, kontaktinformation og åbningstider.

Om Viamap

Viamap er en dansk virksomhed med speciale i kortløsninger. Vores vektorkort løsning bruges i dag af de fleste større ejendomsmæglere som f.eks. EDC, Danbolig, Nybolig og Realmæglerne.

Flere og flere inden for detailbranchen benytter vores kortløsning hvor vores kunder nu også inkluderer f.eks. Salling Group (f.eks. Bilka, Netto, SCO cykler m.fl.) og Index Retail (Bog og Idé samt Legekæden)

Er du interesseret i at vide mere om vores løsninger, kan du se vores kontaktoplysninger her.