Newsec Advisory & Viamap lancerer ny kortplatform

 

I et tæt samarbejde har Newsec Advisory og Viamap udviklet platformen ‘Estate Explorer’, som kombinerer det bedste fra to verdener:
kortvisualisering og markeds- og ejendomsdata.

Læs hele pressemeddelelsen fra Newsec Advisory:

Newsec Advisory og Viamap lancerer ny kortplatform. Viser screenshot af platformen

‘Viamap og Newsec Advisory kombinerer markedsdata og ejendomsdata i ny kortplatform

Viamap og Newsec Advisory lancerer i partnerskab en ny digital kortløsning til de professionelle aktører i ejendomsbranchen. ‘Estate Explorer’ hedder den nye platform, der giver indsigt i både markedsdata og ejendomsdata fra en lang række kilder på en hurtig, let og transparent måde.

29. februar 2024

Med et klik på et Danmarkskort får alle med interesse for ejendomsmarkedet nu mulighed for at se ikke blot ejendomsdata, men også transaktions- og lejestatistik, herunder detaljeret markedsdata for tusindvis af investeringsejendomme. 

Gennem visualiseringer og brugervenlige analyseværktøjer samler kortplatformen ’Estate Explorer’ data for ejendomsbranchen på en ny måde, og giver dermed værdifuld viden til investorer, kreditinstitutter, mæglere, advokater, forvaltere og andre aktører i ejendomsbranchen. Alt sammen i ét system, der kombinerer data fra private og offentlige databaser med markedsdata fra Newsec Advisory.

”Det kan være svært at få overblikket over data – mange drukner i det. Der er en kraftig udvikling i ejendomsbranchens digitale muligheder, hvor adgangen til, og mængden af, data bliver større og større. Der kommer nye standarder og basisniveauet er højt. Her tror vi på, at vejen til at have den bedste viden på markedet, kræver at man kan levere værdifulde indsigter i data på en overskuelig og let måde,” siger Morten Jensen, adm. direktør i Newsec Advisory.

Omfattende dataindsigt med et klik

Klikker man på en ejendom i Estate Explorer, vil der f.eks. komme informationer om ejer og lejerne, indsigt i ejendommens transaktionshistorik samt en række andre relevante data. Som noget særligt giver platformen indsigt i lejerdata med viden om de enkelte lejere – herunder lejernes økonomi, udvikling og antal medarbejdere. Den indeholder også oplysninger om leje- og salgsniveauer for tilsvarende ejendomme.

For aktører, der søger et professionelt værktøj til at styre deres portefølje, kan Estate Explorer dermed give investorerne overblikket uden at gå på kompromis med detaljeringen. Kunder vil desuden kunne uploade egne data, der kun er tilgængelig for dem, og derfra monitorere deres egen portefølje og sammenholde med udviklingen på markedet.

”Datakvalitet er vores primære prioritet. Platformen baserer sig på data fra en lang række valide kilder, som vi altid henviser til, så vi sikrer fuld transparens over for brugeren. Samtidig er vores egen analyseafdeling involveret i kvalitetssikring af data og i at berige data f.eks. med off market deals, som kun vi, der kender markedet, er i stand til at gøre,” siger Morten Jensen.

Fusion af forskellige ekspertiser

Partnerskabet mellem Viamap og Newsec Advisory kombinerer Viamaps langvarige erfaring med avanceret datavisualisering og Newsec Advisorys dybdegående markedsindsigt. Dette samarbejde har resulteret i en platform, der ikke kun leverer værdifulde data, men også tilbyder avancerede visualiseringer, herunder eksempelvis 3D-visninger og miljøkortlag, som illustrerer potentielle indvirkninger af havvandsstigninger.

”Viamap har været på markedet med forskellige kortløsninger i mange år. De er dygtige til datavisualisering på kort og dette kombineret med vores data og markedsindsigt, har været det helt rigtige partnerskab i skabelsen af platformen”, siger Morten Jensen.

”Vi bygger videre på et solidt fundament fra vores eksisterende forretning” siger Jens Mølbak, Direktør i Viamap. Og fortsætter: ”Vi har en etableret platform, der er blevet tryktestet ude blandt kunderne. I partnerskabet med Newsec kan vi sammen nå bredere ud og understøtte kunderne med en unik kombination af data, heriblandt markedsdata og transaktioner”.

Klar til brug – med planer om fortsat udvikling

Mølbak Landinspektører, som ejer Viamap, anvender produktet dagligt og det samme gør kollegerne fra Newsec. “Det har været en del af udvikling af platformen” siger Morten Jensen og slutter: “at vi selv kan bruge værktøjet i vores arbejde med kunderne, har været afgørende for at nå den nuværende høje kvalitet i platformen.” Estate Explorer er allerede tilgængelig for kunder, der ønsker at teste platformen og dens mange funktioner. Værktøjet vil fortsat blive udviklet med flere data og visualiseringer. Estate Explorer bliver et vigtigt værktøj og datakilde for ejendomsprofessionelle, der ønsker at navigere i markedet med større sikkerhed og indsigt.’

For mere information om Estate Explorer og hvordan du kan få adgang til platformen, besøg: estateexplorer

Kontakt

Morten Jensen, Adm. Direktør Newsec Advisory

Jens Mølbak, Direktør Viamap