din trial er udløbet... tak fordi du prøvede vores software

Din trial (30 dages prøveperiode er udløbet), og vi er selvfølgelig kede af, at du ikke ønsker at fortsætte med en softwarelicens.

Vi håber, at du i et vist omfang har afprøvet de funktioner vores software indeholder, og at det ikke har været et unødigt tidsspilde for dig.

Trial er udløbet. Billede af kvinde der vinker - passer til takketest

Må vi låne 2 minutter? Hjælp os med at blive bedre

Vi håber, du vil bruge et par minutter og udfylde formularen og fortælle os, hvorfor softwaren ikke lige passede til dit brug.

Vi sætter stor pris på din feedback. Det hjælper os til at forbedre kommunikation og produkter og sammenhængen imellem disse.

om Viamap produkter

Vores produkter og produktudvikling baserer sig på markedets tendenser og trends samt kundernes behov og efterspørgsler.

Vort hold af dygtige IT-udviklere arbejder inhouse, og er ofte med på indsalgsmøder. Det sikrer en fælles forståelse for omfang og indhold af udviklingsopgaver samt mere præcise  tidsestimater.

Inden vi sender produktopdateringer på markedet, gennemtestes de af flere omgange. På den måde sikrer vi færrest mulige fejlrettelser. Sådan må det være, når der stiles efter perfektion!