Lav selv dit kort til dit website – nemt og hurtigt.

Kort til dit website
Kort over Danmarks nye naturnationalparker er oprettet med Quick Map

Med Quick Map findes der et alternativ til Google Maps når du skal have et kort på dit website, og du kan selv lave dit kort til dit website

Når f.eks. en forretning gerne vil vise sine brugere hvor de bor, gribes der ofte til Google Maps. Men ikke alle er begejstrede for det udtryk Google Maps har og mange ved ikke, at der rent faktisk findes et alternativ.

At sætte et kort ind på et website skal være nemt. Og så er det ikke sikkert, at man har lyst til at vise alle mulige andre datapunkter på kortet, som f.eks. at der ligger en mekaniker ved siden af. Det er der ikke noget galt i, det er bare ikke relevant.

Kort på website – Quick Map er løsningen 

Derfor har Viamap udviklet Quick Map, der er en gratis adgang til at lave dit eget kort. Kortet bygges simpelt op og i løbet af 5 minutter kan man have sit kort klart. Kortet sættes enkelt på websitet ved at kopiere en kode, der sættes ind på sitet.

Prøv selv at lave dit kort her

Sådan fungerer det

Med nogle enkelte steps kan man hurtigt få et indtryk af, hvordan ens kort kommer til at se ud. Først navngiver man selve kortet (man kan nemlig lave så mange som man har lyst til) og bestemmer hvor stor en del af skærmen kortet skal fylde og sidst i hvilken vinkel man gerne vil vise kortet.

Kortet er nemlig udviklet i Viamaps vektorkort, hvilket giver mulighed for at vise kortet med en vinkel frem for direkte for oven, som sædvanen er.

Shaping Stuido Quick Map vinkel
Et eksempel på Quick Map vist med en vinkel på 50 grader, i stedet for de normale 90 grader

Derefter indtastes punktnavne, adresse og den information man gerne vil vise, hvis man klikker på punktet.

Efter at have valgt farve på sin kortmarkør (pin), er man nu klar til at se sit kort. Man kan også vælge at uploade sit eget ikon, hvis man gerne vil have vist det, frem for den markør der tilbydes af systemet.

Ved at klikke Preview, kan man nu se hvordan kortet tager sig ud, og man kan hente den kode man skal bruge ved at klikke ”Hent kode”.

Hvis du vil læse en lidt mere udførlig guide, kan du finde den her, hvor du også kan downloade den i en PDF version.

Læs Quick Map Guiden her.

Dækker de simple behov

Quick Map løsningen dækker de simple behov, som f.eks. en frisør eller en kæde med et antal butikker har. Skal man have en løsning der kan mere, som f.eks. at hente data via et API kan Viamap også hjælpe med det. Kontakt os og vi vil hjælpe dig med at løse præcist dit behov.

Kontakt Viamap

Quick Map kan også bruges til mere fritidsorienterede aktiviteter. F.eks. kan man lave et kort over sine egne favorit restauranter eller fiskepladser. Kun din egen fantasi sætter grænsen.

Gratis – til en vis grænse

Du får altid 30 dages gratis brug af Quick Map når du begynder. Og for rigtig mange vil Quick Map altid være gratis. Har dine kort under 30.000 månedlige visninger, koster Quick Map dig ikke noget.

Det er rigeligt til at dække manges behov. Hvis du i dag har Google Maps og ikke betaler for det, kommer du heller ikke til at betale for Quick Map. Google Maps giver dig de første ca. 28.000 kortvisninger gratis.

Har du flere visninger koster det lidt.

Har du f.eks. 80.000 kortvisninger på en måned koster Quick Map dig 599,- om måneden. Til sammenligning vil det samme antal visninger koste ca. 2.250,- om måneden, så har man allerede udgifter til Google Maps kan man opnå en massiv besparelse.

Med andre ord et billigere alternativ til Google Maps.

Priser:

Op til 30.000 månedlige kortvisninger:                         Gratis

Op til 49.999 månedlige kortvisninger:                         199,- per måned

Op til 99.999 månedlige kortvisninger:                         599,- per måned

Op til 149.999 månedlige visninger:                               999,- per måned

Alle priser eksklusive moms.

Har man over 150.000 månedlige kortvisninger, kan Quick Map ikke dække dit behov. Kontakt os og vi kan hjælpe dig med din helt egen kortløsning.

Første version

Det er den første version af Quick Map, der netop er kommet og vi har allerede flere nye funktioner i støbeskeen.

Vi glæder os over, at der allerede er flere der har taget godt imod vores nye tilbud og du vil kunne se Viamaps Quick Map bl.a. på bilforhandleren Andersen & Martini’s website her.

Quick Map er danskproduceret, og har du brug for hjælp undervejs i din oprettelse, så hjælper vores danske support.

Nysgerrig? Lav dit første Quick Map i dag her.

Andersen & Martini Quick Map
Andersen & Martini bruger Quick Map på deres website under "Find os"